Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Учредяване на МАПН

септември 16, 2017 @ 6:00 pm 8:00 pm

Студенти, докторанти и млади политолози от цяла България учредиха „Младежка асоциация по политически науки“ във Варна

На срещата, проведена на 16.09.2017г., взеха участие представители на „Студентски клуб на политолога“ към Пловдивския университет “Паисий Хилендарски”, Сдружение „Его Политико“ и „Студентска асоцация за изследване на международните отношения“ към Университета за национално и световно стопанство, „Работилница по феноменология на политика „ARS“ към Великотърновския университет „Св. Св. Кирил и Методий“, студенти от Варненския свободнен университет “Черноризец Храбър”, Нов Български университет и Софийски университет „Св. Климент Охридски“, както и младежи от цялата страна, получили образование в областта на политическите науки.

Организацията си поставя за цел да работи за развитие на младите хора и активното им участие в обществения живот. Асоциацията си поставя за задача да предоставя безпристрастни анализи на обществото и да осъществява проучвания.

За председател на Асоциацията бе избран варненският политолог. Той е бивш възпитаник на Великотърновския и Варненския свободен университет.

В момента е експерт „Младежки политики и партньорсва“ към Сдружение „Варна – Европейска младежка столица“. Заместник председатели на организацията са Христина Димитрова – председател на студентски клуб ЕгоПолитико и Саркис Саркасян – млад политолог, получил образованието си в сферата на политическите науки във Великотърновския университет.

МАПН

View Организатор Website

Варна

Варна, Bulgaria